Teren pentru constructii in zona Semicentrala

Cluj-Napoca
700.000 €
De vanzare 784 + 784mp 0Bai 0Camere

Facilitati

Alte Spații: Irigații Alte caracteristici: Acces auto, Construcție demolabilă, La șosea, Oportunitate de investiții, Teren împrejmuit Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Urbanism: Certificat de urbanism Utilități teren: Apă, Canalizare, Curent, Gaz, Utilități în zonă

Descrierea proprietatii

Koncept Imobiliare va ofera spre vanzare o casa individuala, amplasata pe un teren de 784 mp in zona semicentrala a orasului. Terenul are front de 21 mp la strada principala, toate utilitatile sunt trase iar ca si incadrare in PUG este RrM1.
Coeficientul maxim de utilizare a terenului este:
POT Maxim: 70%
-Pentru parcelele comune:
C.U.T. maxim = 2,6.
-Pentru parcele ce includ clădiri pentru garaje/parcaje colective cu o capacitate cel puţin dublă faţă de necesarul stabilit la punctul 9:
C.U.T. maxim = 4,0
Anterior emiterii Autorizaţiei de Construire se va dezmembra porțiunea de teren grevată de servitutea de utilitate publică (servitute de realiniere etc) și înscrie în C.F. cu destinația de teren rezervat pentru servitute de utilitate publică, iar suprafaţa de referinţă pentru calculul C.U.T. va fi cea rămasă în proprietate privată, fără suprafața dezmembrată pentru servitute.
Alternativ, la cererea proprietarilor, suprafaţa afectată de servitutea de utilitate publică va putea trece cu titlu gratuit în proprietate publică, caz în care suprafaţa de referinţă pentru calculul C.U.T. va fi suprafaţa totală a parcelei iniţiale + 0,5 x suprafaţa trecută în proprietate publică.
Inaltimea permisa:
Clădirile se vor alinia la o cornişă situată la înălţimea de 18 m de la nivelul trotuarului. O variaţie de 0,50 m este admisibilă. În plus se vor aplica cumulativ următoarele criterii:
(a)pentru clădirile comune înălţimea maximă la cornişă nu va depăşi 22 m, iar înălţimea totală (maximă) nu va depăşi 25 m, respectiv un regim de înălţime de (1-3S)+P+5+1R. Ultimul nivel admis va avea o retragere faţă de planul faţadei de minimum 1,80 m;
(b)pentru clădirile de colţ se poate admite o înălţime maximă la cornişă ce nu va depăşi 25 m, iar înălţimea totală (maximă) nu va depăşi 25 m, espectiv un regim de înălţime de (1-3S)+P+5+1R, (1-3S)+P+6;
(c)pentru clădirile cu funcţiuni deosebite şi aflate în poziţii urbane privilegiate (dominante), prin P.U.Z. se pot stabili regimuri de înălţime mai mari, fără a depăşi 28 m în punctul cel mai înalt.
Actele au fost verificate si validate de agentie. Pentru informatii complete, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10.

Localizare